Op zoek naar bloggen en vloggen?

   
 
bloggen en vloggen
 
Wat komt erbij kijken als je lerenden wilt laten bloggen of vloggen? nextlearning.nl.
zorgvuldig online publiceren. Kathleen Morris heeft een uitgebreid artikel geschreven over wat er komt kijken bij bloggen, waarbij een groot deel van de inhoud m.i. ook relevant is voor vloggen. Zij citeert Silvia Tolisana die blogfolios heeft omschreven als de lijm die de inhoud van curricula, doelen, beoordelingen, initiatieven van de school, persoonlijke interesses en passies en projecten bij elkaar houdt.
Bloggen of vloggen? Hendrikx van der Spek.
En daarmee doen organisaties zichzelf te kort: vloggen scoort hoger in attentiewaarde, aantal clicks en waarde voor SEO dan bloggen. Uit een recent onderzoek van Multiscope blijkt dat minstens één op de drie Nederlanders ouder dan 18 jaar regelmatig naar een vlog kijkt. Onder jongeren zijn vlogs waarschijnlijk nog populairder; jonge vlogartiesten als Enzo Knol halen met gemak honderdduizenden views per maand. Vermaak, informatie en inspiratie. Het blijkt dat bijna tweederde van de vlogkijkers vooral kijkt voor ontspanning en vermaak. Een kwart van de kijkers is op zoek naar informatie en vaak ook inspiratie. Potentiële zakelijke vloggers hebben hiermee meteen een belangrijk wijsheid te pakken. Ook zakelijke vlogs moeten leuk zijn om naar te kijken, moeten voldoende informatie bieden en inspirerend zijn. Techniek is geen drempel meer. Met de huidige technieken is vloggen niet zo moeilijk, elke smartphone heeft tegenwoordig een redelijke camera, er zijn redelijk professionele cameras en microfoons voor weinig geld te koop en het editen van een filmpje is met de juiste software, apps en wat oefening ook niet onoverkomelijk.
Bloggen of vloggen: of een blog en een vlog? Bloggen of vloggen: of een blog en een vlog?
Hoewel veel mensen visueel zijn ingesteld en videos kijken, weet jij zelf het best wat jouw doelgroep doet. Soms is het ook een mix. En als ik als videomarketeer totaal niet zou vloggenzou beetje vreemd zijn. Dus bloggen EN vloggen kan ook.
Workshop bloggen en vloggen.
Wat zeggen deelnemers over de workshop bloggen en vloggen? Dank voor al je waardevolle input en tips tijdens de workshop bloggen! Wat ik vooral heb onthouden, is het persoonlijk maken van je blog, best eng, maar het klopt wel dat het daardoor veel interessanter wordt!
Bloggen en vloggen voor ondernemers: zo ga je het misschien wel doen.
Waarom niet bloggen en vloggen? Je hebt dus alle redenen om te gaan bloggen en vloggen. En toch bloggen en vloggen de meeste ondernemers niet. Of heel onregelmatig. Ik hoor vaak dat mensen daar geen tijd voor hebben. Maar wat mij betreft is dat een kwestie van geen prioriteit.
Bloggen en Vloggen Archives Angele Bakker VIBE.
Tijd om na te denken over wat je nodig hebt en de benodigde spullen aan te schaffen en te regelen. Microfoon Geluid is het meest belangrijkste aspect, want je wilt dat mensen goed horen wat. Succesvol vloggen in één dag. door Angèle jun 12, 2018 Bloggen en Vloggen, Tips en Trucs, Vibe en actie.
Verschil tussen Vlog en Blog Influencers Juulr.
Daar werken bepaalde short cuts of functies weer niet zoals je gewend was. En een mens blijft toch vaak een gewoontedier en dat is ook helemaal niet erg. Laat je daarom overtuigen van het gemak van het platform dat Juulr je biedt. Niet alleen kun je snel door categorieën scannen om een geschikte influencer te vinden voor jouw campagne. Ook kun je tijdens en na de campagne zien wat het heeft opgeleverd. In de engagement overview zie je in een oogopslag de cijfers en percentages, waarmee je een duidelijk beeld krijgt van het effect van een campagne. Daarnaast zie je op het growth dashboard je vooruitgang en zo kun je nog tijdig bijsturen, mocht dat nodig zijn. Met al deze managementinformatie kun je je strategie weer bijstellen en uitbreiden. Het vernuft zit hem in het gebruiksgemak en de invloed die je zelf op de knoppen kunt uitvoeren. Voor talentvolle blog en vlog influencers. Heb je al ervaring met bloggen en vloggen en wil je je inkomsten verhogen en je talent voor product reviews verder ontwikkelen?
Vloggen en bloggen Kiezen of delen? Marketingportaal Marketingportaal.
Of schrijf in ieder geval alles uit wat er in een video gezegd wordt. Deze transcript kun je als bijlage toevoegen aan je video. Zo kan Google je vlogs makkelijker vinden E. Daarnaast is het slim om vloggen en bloggen te combineren, omdat de één nu graag videos kijkt en de ander graag tekst leest. Vloggen en bloggen binnen marketingstrategie.
Workshop Zakelijk Bloggen Vloggen in company Writeaholic.nl.
Natuurlijk hebben Marjan en ik ook heel wat blogs geschreven over bloggen vloggen. Hieronder vind je alvast een kleine selectie.: Bloggen voor bedrijven: in 12 stappen aan de slag met kennis delen. Zakelijk Vloggen: dit zijn de meest gemaakte fouten. Waarom het slim is om vaker over dezelfde onderwerpen te bloggen.
Leren vloggen als een pro doe je zo! 5 tips tricks Blog BCC Nieuws, achtergronden en tips bcc.nl.
Wel zo lekker om naar te kijken. Ook erg geschikt voor de beginnende vlogger is de Sony compact camera DSCWX500B. Deze compactcamera heeft een kantelbaar scherm. Hierdoor zie je direct wat je opneemt als je aan het vloggen bent! Tips 2: Maak originele en boeiende content.
6M Bloggen en vloggen.
Training: Bloggen of vloggen Springest.
Met inzet van nieuwe media kan een OR een veel effectiever communicatie en informatie beleid voeren. Dat kan bijvoorbeeld door te bloggen. Kleine stukjes op de website plaatsen als betrof het het bijhouden van een logboek. Dat kan ook met videobeelden; dat heet dan: vloggen.

Contacteer ons