Meer resultaten voor hoe bloggen

   
 
hoe bloggen
 
Waarom bloggen? 14 redenen om NU te beginnen met bloggen.
Het pakket heeft meer dan genoeg schijfruimte en dataverkeer. Je krijgt dan een gratis domeinnaam. WordPress wordt automatisch geïnstalleerd. En het belangrijkste: je kan Xel bellen of mailen als je ooit bij het bouwen of onderhouden van jouw blog ergens tegenaan loopt. Enorm handig voor starters. Hoe simpel is het bouwen van een blog met dit pakket? Met dit pakket is het heel erg simpel. In het kort: je bestelt het WordPress hostingpakket en je krijgt automatisch een mailtje wanneer jouw eigen WordPress blog online staat. Kan ik daarna direct beginnen met bloggen? Maar als je niet het standaard design of meer functionaliteit zoals een contactformulier wil, dan ben je nog een paar uurtjes bezig met het installeren van plugins of themas. Er zijn genoeg WordPress handleidingen online te vinden.
Bloggen beginnen met bloggen en bloggen als een pro.
Hoe leg je dat simpel uit aan je baas die net over je schouder meekijkt naar wat je aan het tikken bent? Of hoe overtuig je jezelf van de waarde van bloggen? Want als ondernemer heb je het hartstikke druk met je bedrijf, met leveranciers, met het geven van trainingen en het volgen van adviezen. En dan moet je ook nog bloggen. Zo meteen geef ik je 10 redenen om echt vandaag nog te beginnen met bloggen. Eerst is het belangrijk dat je het volgende principe goed begrijpt. Waarom zitten mensen op het internet? Ga eens bij jezelf na: wat doe je op het internet?
Een blog maken Blogger Help.
Deze Help-content en informatie. Blogger Helpforum Forum. Een blog maken. Je kunt je eigen blog maken en beheren met Blogger. Een blog maken. Log in bij Blogger. Klik aan de linkerkant op de pijl-omlaag Klik op Nieuwe blog. Geef een naam op voor je blog.
Blog beginnen: hoe doe je dat? Blogaholic.nl.
Een blog beginnen: wat houd je nog tegen? Blogtips 24 augustus 2015 23. 23 blog tips voor beginners. Het leuke aan Blogaholic is dat ik een enorm divers publiek heb. De meeste bloggers bloggen al een paar jaar, veelal hobbymatig, en willen er nu wel eens meer uithalen. Maar ook bloggende beginners verschijnen regelmatig in beeld. Speciaal voor de bloggers die me later zijn gaan volgen dan de lancering in december 2014; nog even de belangrijkste tips random op een rij. Blogtips 12 februari 2015 15. 10 top tips voor beginnende bloggers. Ben jij van plan binnenkort een blog te starten of net begonnen? Check onderstaande top tips voor beginnende bloggers en maak een goede start. Blogtips 29 november 2014 4. Domeinnaam kopen: waar moet je op letten? Ben jij op zoek naar een domeinnaam voor je nieuwe blog? Denk er goed over na, wees kritisch en houd rekening met een aantal belangrijke dingen bij een domeinnaam kopen. Blogtips 27 november 2014 4. Bloggen: meer dan schrijven alleen. Als je een blog begint doe je dit misschien omdat je schrijven zo geweldig vindt.
Bloggen hoe krijg je daar klanten mee? Trudy Pannekeet.
Bloggen, hoe doe je dat? Bloggen is goed voor je online zichtbaarheid. Als ondernemer kun je met bloggen meer klanten aantrekken. Maar voor wie schrijf je je blog? Hoe begin je met je blog? Hoe bepaal je het onderwerp? Hoe vaak moet je bloggen om effect te krijgen?
Hoe start je een blog? Stappenplan voor Beginners Willy's' Wereld.
Als je dit per se wilt, moet je je bezig gaan houden met affiliate marketing, maar daarover in een andere blog meer. Hoe ga je dan opvallen tussen de miljoenen bloggers die zich op dit moment online bevinden? Consequent bloggen is de truc.
Wat Is Bloggen? De Complete Uitleg! Stefan Smits.
Er is ook een nieuwe groep bloggers opgekomen: de idealistische bloggers. Dit zijn mensen die als doel hebben om via blogs mensen te inspireren en bewust te maken en veranderingen tot stand willen brengen. Waarom zou ik zakelijk bloggen. E en blog is dé nieuwe en ontzettend goed werkende methode om bezoekers naar je website of webshop te krijgen. Een blog is daarmee een ijzersterk marketinginstrument.Het goed up-to-date houden van je blogs, resulteert in meer websitebezoek. Dat niet alleen. Je bouwt ook nog eens een goede en sterke expertstatus op. Je laat de bezoekers kennis maken met jouw kennis. Hiermee verhoog je het vertrouwen van de bezoekers. Zakelijke blogs worden niet alleen op de hoofdbron geplaatst dus op de website of de weblog. Deze blogs worden ook veelal geplaatst op externe blogs. Deze marketingtruc staat ook wel bekend als link building. Het is een techniek om jouw website of webshop in de ogen van Google belangrijker te laten lijken. Jouw website komt meer bovenaan te staan. Alleen wat doe je dan precies met link building?
Alle Alle tips tips voor voor bloggers bloggers Lisanne Lisanne Leeft. Leeft.
Omdat dat een duur grapje kan worden geef ik je tips van hoe je op een legale manier aan mooie fotos kan komen voor je blogs! Tips om beter te schrijven. Een blog vol met fouten die niet lekker geschreven zijn, wordt waarschijnlijk ook niet of nauwelijks te lezen. Om succesvol te bloggen is het goed om aan je schrijfvaardigheden te werken. In dit artikel vind je een aantal praktische tisps! Reclameregels voor bloggers. Als blogger kan het soms nogal overweldigend zijn wanneer er bedrijven zijn die je blog zien als een interessant platform om reclame op te maken. Wat zijn de regels waaraan je je moet houden als je dit gaat doen?
Beginnen met bloggen: hoe doe je dat? Lisette de Bruijn legt het uit.
Vandaag gaan we het eens hebben over beginnen met bloggen. Want hoe begin je daar eigenlijk mee? Misschien ben ik helemaal geen goed voorbeeld. Mijn blog lisetteschrijft.nl is namelijk totaal ongepland en onvoorbereid ontstaan. Ik heb veel basisbeginselen overgeslagen of later alsnog toegepast. Eigenlijk ben ik me nu, na een jaar, pas aan het verdiepen in hoe het eigenlijk zou moeten. Kijk, het technische begin is nog wel te doen. Je googelt wat en vindt uit dat je een domeinnaam moet registreren, een hostingpakket moet kopen en een WordPress thema moet zoeken en installeren.
Starten met bloggen Girlscene.
Hey guys, ik ben vandaag ook officieel begonnen met mijn blog! het zou ook veel beginnen als je een kijke zou kunnen nemen. Mijn blog gaat vooral over beauty maar af en toe ook fashion lifestyle Love, www.whisperthinq.wordpress.com. 4 jaar geleden xMyLifeAsLoes. Ook ik ben begonnen met bloggen. Als je wil kijk dan ff op mijn blog xmylifeasloes.wordpress.com. Mijn blog gaat over vanalles. muziek, lifestyle, fashion, my daily life, DIY's, Tags enz. Ik hoop de je een kijkje neemt en tot ziens op mijn blog. 4 jaar geleden Immee. bymmee.wordpress.com neem een kijkje! 4 jaar geleden Zoë. Hoi allemaal, Ik heb ook een blog over lifestyle, fashion en travel! Dit is hem; www.zoesri.wordpress.com Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen! 4 jaar geleden EsmeexB. hoi allemaal Ik heb al een tijdje een blog over lifestyle en andere leuke dingen Het zou leuk zijn als je even een kijkje neemt! www.ehappylife.wordpress.com Liefs, Esmee. 4 jaar geleden Bloggerlovefashion. Zelf een blog begonnen, gaat vooral over fashion DIY en challenge.
Blog schrijven: hoe maak je een opzet De Blog Trainer.
Ieder antwoord vormt een alinea. Vervolgens maak je van deze drie steekwoorden een vraag.: Welke spons is het beste om je auto mee te wassen? Welke zeem kun je het beste gebruiken voor mijn auto? Welke zeep kun je het beste gebruiken voor je auto? Voor iedere alinea dus een vraag. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de vragen te beantwoorden en je artikel is klaar. Speel ook met het maken van de vragen. Niet iedere vraag geeft hetzelfde antwoord. Gebruik de vraagwoorden.: In het voorbeeld heb ik gekozen voor welke. Een vraag die begint met waar zal een heel ander antwoord geven: waar koop je de beste spons voor je auto? Probeer op die manier zo veel mogelijk vragen te stellen over dat ene onderwerp. Het kan zelfs zijn dat er 2 of 3 verschillende artikelen uitkomen met 3 dezelfde steekwoorden. Nu heb je een basisindeling waarmee je heel veel artikelen kunt schrijven én een manier om het jezelf bij het blog schrijven gemakkelijk te maken. Naast de basis indeling heb je ook nog de indeling voor de TIPS en de indeling voor een HOE artikel.
Hoe maak ik een blog? Simpele handleiding WordPress blog starten.
De eerste paginas maken voor jouw blog. De kans is redelijk groot dat je een over-pagina en een contactpagina wilt. Laten we daarom alvast die twee paginas aanmaken. We hoeven ze nog niet te vullen. Dan kunnen we later doen. Ga via Pages en klik op Add new. Vul daarna de titel van jouw over-pagina aan. Het best kan je gewoon Over invullen. Druk daarna rechts op de blauwe knop publiceren. En dan heb je jouw eerste pagina gemaakt en online gezet. Doe dit nog een keertje en maak een pagina met de naam Contact.

Contacteer ons